De Grote Schoonmaak is een manier om af te stemmen op de intelligentie van het lichaam. Het is een prettige methode om alles wat je dwarszit op te sporen en op te ruimen. Je gaat in één keer naar de kern en maakt korte metten met gevoelens en gedachten die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn. Je zoekt de antwoorden op de enige plek waar ze te vinden zijn: in jezelf.

De Grote Schoonmaak

Opsporen…

In de eerste fase van deze sessie brengen we alles in kaart wat jou belemmert om je doel te bereiken.

Dit kunnen fysieke blokkades zijn, nare gevoelens, negatieve gedachten of onbewuste overtuigingen waarmee je jezelf kleiner maakt dan je bent.

Wanneer je een ingesleten patroon wilt veranderen, is het zaak de oorspronkelijke gebeurtenis op te sporen. Dit is het moment waarop het patroon is ontstaan.

Door op de juiste manier vragen te stellen en contact te maken met de intelligentie van het lichaam, dienen antwoorden zich als vanzelf aan.

Opruimen…

Nadat alle negatieve emoties en gedachten in beeld zijn gebracht, wordt het tijd een keuze te maken: wil je nog langer met deze negatieve bagage blijven rondlopen, of ben je eraan toe het voor eens en altijd op te ruimen?

De oude ballast belemmert je en weerhoudt je er van je dromen waar te maken. Daarom mag je nu alles wat het doel in de weg staat, opruimen.

Vervangen!

Met het verwijderen van oude ballast komt er ruimte voor nieuwe, positieve ervaringen.

Je mag zelf kiezen wat je in je rugzak wilt stoppen. Zekerheid, zelfvertrouwen, de vrijheid om te zijn wie je bent… Allemaal dingen die je gevoel van eigenwaarde versterken en jou zullen ondersteunen op je weg door het leven.

Wanneer de sessie is afgelopen, is er een last van je schouders gevallen.

Je kunt zeggen; ik heb mezelf weer terug.

de-grote-schoonmaak

De Grote Schoonmaak is onderdeel van de ‘Methode Matheij’. De modules uit deze methode zet ik apart of in combinatie in. Zo behandel ik problemen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

Bron: Methode Matheij / © Anita Matheij