Over mij

Hallo, ik ben Irma.

Ik help mensen met het loslaten van emotionele bagage. Dat doe ik op een manier die bij mij past: niet zweverig, maar met beide voeten op de grond. In de sessies ontdek je wat je onbewust nog hindert om emotioneel vrij te zijn en deze nieuwe inzichten pas je direct toe in je leven. Pijn, verdriet, angst en boosheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Zelf heb ik in mijn leven behoorlijk wat meegemaakt. Praten hielp niet voor mij, de echte antwoorden vond ook ík een laagje dieper. Sinds 2010 ben ik werkzaam als psychotherapeute en persoonlijke coach. Ik ben gespecialiseerd in onbewuste patronen die persoonlijke effectiviteit belemmeren.

Heb jij het gevoel dat iets je tegenhoudt om vrij en gelukkig te zijn? Heb je een moeizame relatie met je kind? Of heb je iets te verwerken? Lees de mooiste sessies uit de praktijk in het blog, volg me op Facebook voor inspiratie of neem contact op.

Laat die negatieve emoties, gedachten en overtuigingen los. Als ik het kan, kan jij het ook.

Hartelijke groet,
Irma Koorn.

“Wow… er is van alles in beweging. Sinds de sessie is mijn interne dialoog een stuk rustiger, mijn geest scherper. Ik heb veel meer focus en acceptatie. Normaal ben ik verlammend moe, nu tevreden moe. Dank je voor je prachtige werk!”

Angelique

“Ik kan gerust zeggen dat ik een andere dochter heb. Eerlijk is eerlijk; ik ben ook een andere moeder dan voorheen. Er is nu meer rust, respect en vooral plezier in huis.”

Laura

“Ik heb Irma ervaren als een coach die rust brengt in beroering. Emotie brengt waar mijn ratio overneemt en mij vooral laat zoeken en ervaren waar mijn oplossing ligt. Dit is de nieuwe manier van coachen, zelf op zoek naar verbetering waarbij Irma ‘slechts’ de gids vertolkt. Een aanrader voor iedereen die een jaarlijkse APK kan gebruiken, een schepje aandacht wil geven aan zijn of haar uitdagingen en iedereen die weer wil voelen hoe leuk het leven eigenlijk is.”

Niek
Irma Koorn
Irma KoornInzicht en persoonlijke groei

De Bloggende Coach

Als ‘De Bloggende Coach’ schrijf ik over de mooiste sessies uit mijn praktijk. Ik hoop dat je jezelf in de verhalen herkent, en er puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Ik schrijf nooit zonder toestemming en verander altijd de namen.

EIGEN Fundament

Ik ben associate partner bij EIGEN Fundament. Met onze programma’s begeleiden wij zowel professionals als organisaties bij persoonlijk leiderschap, groei, duurzame impact, bedrijfsoptimalisatie, vitaliteit en (werk)geluk.

Contact