Over Irma 2017-03-10T11:41:29+00:00

Over mij

Hallo, ik ben Irma.

Sinds 2010 help ik mensen met het verwerken van hun verleden, indringende ervaringen of problemen met hun kind. Ik doe dat op een manier die bij mij past. Niet zweverig, maar met beide voeten op de grond. Ik vertel je niet wat je moet doen maar laat je de antwoorden in jezelf ontdekken. Dat maakt mijn coaching wezenlijk anders.

Ik kan hier al mijn diploma’s opnoemen, maar dat ga ik niet doen. Wél zal ik je vertellen waarom ik moeders begeleid met het verwerken van indringende ervaringen.

In mijn verleden heb ik veel meegemaakt. Mijn jeugd werkte dan ook door in de relatie met mijn kinderen. Ik wilde het zó graag beter doen dan mijn ouders, dat ik ‘er bovenop’ zat. Bovendien had ik een kort lontje. Zo’n leuke moeder was ik dus niet.

Ik begeleid moeders omdat ik denk dat de wereld daar een beetje beter van wordt. Ik zie problemen van ‘probleemkinderen’ als sneeuw voor de zon verdwijnen, wanneer ouders hun eigen verleden onder ogen zien. Kinderen hoeven niet langer de emotionele bagage van de ander met zich mee te dragen (want dat doen ze) en zijn daardoor vrijer en blijer. En daarmee bovendien in staat om later zelf óók fijne ouders te worden. 1 + 1 = 3!

Heb jij een nare ervaring meegemaakt, waarvan je voelt dat je het nog niet hebt verwerkt? Houdt iets je tegen om vrij en gelukkig te zijn? Heb je een moeizame relatie met je kind? Of heb je helemaal geen kinderen, maar wel iets te verwerken?

Lees de mooiste sessies uit de praktijk in het blog, volg me op Facebook voor inspiratie of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Los je oude pijn op en word de liefdevolle en evenwichtige moeder die je zo graag wilt zijn.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Groet,
Irma Koorn.

Irma Koorn
Irma KoornNEI-therapeut, Gezins- en Kindercoach

De Bloggende Coach

Als ‘De Bloggende Coach’ schrijf ik over de mooiste sessies uit mijn praktijk. Ik hoop dat je jezelf in de verhalen herkent, en er puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Ik schrijf nooit zonder toestemming en verander altijd de namen.

Contact