Sessies 2017-03-10T11:47:02+00:00

Sessies

De sessies: praktisch en helder

Mijn manier van coaching is wezenlijk anders. In sessies stem je zelf af op de ‘intelligentie’ van je lichaam. Zodoende ontdek niet ik, maar jijzélf de beste oplossing. Je merkt daarbij direct resultaat.

Nooit zweverig

Onze sessies zijn op maat, waarbij ik vaak methodes combineer. Je bent nooit onder hypnose en ik raak je – behalve je hand – niet aan. Soms sluit je eenvoudig je ogen en focus je op wat je echt voelt. Een andere keer doe je een visualisatie, ademhalingstechniek of masseer je met je vingertoppen bepaalde acupunctuurpunten op je gezicht en handen.

Spiertest

Het kan zijn dat ik de spiertest uit de kinesiologie inzet, waarbij de spierspanning van je vingers als een leugendetector voor je lichaam fungeert. Dit is een mooie manier om je rationele hoofd ‘te omzeilen’.

Meer weten? Vraag een gratis gesprek aan.

“Irma heeft mij uitstekend geholpen om een aantal issues uit het verleden op te helderen en daardoor af te kunnen sluiten.”

“Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en voel me nu lichter, minder zorgen in mijn hoofd. Ik wil je hiervoor heel graag bedanken, ik heb me in jaren niet meer zo gevoeld als nu!” 

“Ik ben op de goede weg. Ik ben zeker veel positiever. Heb meer rust in mijzelf bemerkt en kan ook meer voor mijzelf opkomen.”

“Ik ben meer tot rust gekomen, laat meer los, volg meer mijn gevoel.”

“Mijn zoon heeft een heerlijke nacht geslapen en was vanmorgen gewoon verbaasd dat hij in zijn eigen bed wakker werd, zonder dat hij tussendoor wakker was geworden.”

“Ik heb eindelijk het gevoel dat ik op de juiste plek ben beland.”

“De sessie heeft mij uit een impasse gehaald. Ik ben zo opgelucht!”

Gratis gesprek

Klacht: ik raak die nare gedachten niet kwijt.

Methode: leer gemakkelijk loslaten

Emotional Freedom Techniques (EFT)

EFT is een praktische techniek die goed werkt om emotionele problemen, indringende ervaringen en trauma los te laten. Mensen vergelijken EFT ook wel met EMDR.

Bijkomend voordeel van EFT:  je krijgt inzicht in je emoties en je gedrag en als je eenmaal weet hoe het werkt, is het een zelfhulp-methode waar je je leven lang profijt van hebt.

Klacht: ik heb problemen met mijn kind.

Methode: leer hoe 'spiegelen' werkt

Spiegelen

Jouw zoon of dochter laat iets zien dat jij niet fijn vindt en jij reageert vanuit je eigen pijn. Dit noem je ‘spiegelen’.

In de sessie richt ik me wel op de problemen van het kind maar ik werk met jou, als moeder.

Je zult zien: verander je jezelf, dan verandert je kind met je mee.

Klacht: praten helpt niet voor mij.

Methode: stem af op een ander kanaal

De Grote Schoonmaak

In deze sessie omzeil je het hoofd, stem je direct af op de intelligentie van het lichaam en zoek je de antwoorden op de enige plek waar ze te vinden zijn: in jezelf.

Dit is een prettige methode om alles wat je dwarszit op te sporen en op te ruimen. Je gaat in één keer naar de kern en maakt korte metten met gevoelens en gedachten die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn.

Klacht: mijn hoofd staat nooit stil.

Methode: maak contact met je gevoel

De Reis naar Binnen

Voor moeders die bijna niet bij hun gevoel kunnen komen. In deze reis in jezelf ontdek je dingen die je nog niet wist, of al was vergeten.

Je sluit je ogen, maakt contact met de intelligentie van je lichaam en boort daar een bron van oneindige wijsheid en kracht aan. Hierdoor sta je steviger, heb je meer energie en kun je je dromen verwezenlijken. Mensen ervaren deze sessie als ‘thuiskomen’.

Klacht: iets blokkeert me, maar wat?

Methode: zoek een laagje dieper

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Alles wat je meemaakt in je leven, blijft bewaard. In je hoofd, maar ook op een dieper niveau. Slechts 5% van wat we denken en doen, komt voort uit het bewuste denken. De overige 95% wordt aangestuurd vanuit ons onbewuste.

Als je op zoek bent naar antwoorden, kun je dus maar beter gaan zoeken in die diepere laag! Dit is dan ook precies wat NEI-therapie doet.

Klacht: ik kan niet vergeten en vergeven.

Methode: vind uit wat je nog in de weg staat

Vergeving

Vergeving is niét hetzelfde als goedkeuren wat iemand je heeft aangedaan. Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. Door niet te vergeven, blijft jouw kostbare energie naar de ander weglekken. Zo blijf je aan de ander verbonden en dat is juíst wat je niet wilt.

Zoek uit wat échte vergeving in de weg staat en laat de de situatie (en de dader) eindelijk los.

Tarieven 2017

Losse sessie

Heb je iets uit te zoeken? Dat kan in een losse sessie.

Investering: € 85,00 (inclusief 21% BTW)

Hierbij is inbegrepen:

1) Inventarisatie hulpvraag per telefoon of Skype
2) Sessie van 1,5 á 2 uur
3) Nazorg: 6 weken feedback op vragen

Intensief traject

Wil je écht doorpakken? Kies dan voor een intensief traject.

Tussen 5 sessies zit een periode van ca. 4 weken, waarin we online contact houden. Je investeert in een half jaar intensieve persoonlijke ontwikkeling, voor jou op maat gemaakt.

Investering: € 385,00 (inclusief 21% BTW)

Hierbij is inbegrepen:

1) Inventarisatie hulpvraag per telefoon of Skype, bespreken plan van aanpak
2) 5 sessies
3) Nazorg: 6 weken feedback op vragen

Elke aanvullende sessie: € 77,00 (inclusief 21% BTW)

Praktische informatie over de sessies vind je bij de ‘Meestgestelde vragen’.

Losse sessie

85,-
  • ‘Ik heb iets uit te zoeken’

Intensief traject

385,-
  • ‘Ik wil nu echt doorpakken’
Gratis gesprek