De sessies

Praktisch en helder

In mijn coaching-sessies ben je niet alleen aan het praten. Dat maakt mijn manier van begeleiden wezenlijk anders. Omdat je afstemt op de ‘intelligentie’ van je lichaam ontdek niet ik, maar jijzélf de beste oplossing. Je merkt daarbij direct resultaat.

Hoe dit in z’n werk gaat? De sessies zijn op maat, waarbij ik vaak methodes combineer. De ene keer sluit je eenvoudig je ogen en focus je op wat je voelt. Een andere keer is het een visualisatie, ademhalingstechniek of masseer je met je vingertoppen bepaalde acupunctuurpunten op je gezicht en handen. Ook kan het zijn dat ik de spiertest uit de kinesiologie inzet, waarbij de spierspanning van je vingers als een leugendetector voor je lichaam fungeert. Dit is een mooie manier om je rationele hoofd ‘te omzeilen’.

Je bent in elk geval nooit onder hypnose en ik raak je – behalve je hand – ook niet aan.

Meer weten? Bel me even of stuur een email.

“Ik heb meer rust, kan beter voor mezelf opkomen.”

“Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en voel me nu lichter, minder zorgen in mijn hoofd. Ik wil je hiervoor heel graag bedanken, ik heb me in jaren niet meer zo gevoeld als nu!” 

“Ik ben op de goede weg. Ik ben zeker veel positiever. Heb meer rust in mijzelf bemerkt en kan ook meer voor mijzelf opkomen.”

“Ik ben meer tot rust gekomen, laat meer los, volg meer mijn gevoel.”

“Mijn zoon heeft een heerlijke nacht geslapen en was vanmorgen gewoon verbaasd dat hij in zijn eigen bed wakker werd, zonder dat hij tussendoor wakker was geworden.”

“Ik heb eindelijk het gevoel dat ik op de juiste plek ben beland.”

“De sessie heeft mij uit een impasse gehaald. Ik ben zo opgelucht!”

“Het gaat een stuk beter met mij. Ik voel me rustiger, beter in mijn vel. Van alles wat ik geprobeerd heb was de sessie met jou het meest effectief.”

Methoden en technieken:

'Ik raak die nare gedachten niet kwijt'

Leer gemakkelijk loslaten.

Emotional Freedom Techniques (EFT)

EFT is een praktische techniek die goed werkt om emotionele problemen, indringende ervaringen en trauma los te laten. Mensen vergelijken EFT ook wel met EMDR.

Bijkomend voordeel van EFT: je krijgt inzicht in je emoties en je gedrag. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is het een zelfhulp-methode waar je je leven lang profijt van hebt.

'Ik heb problemen met mijn kind'

Ontdek hoe 'spiegelen' werkt.

Spiegelen

Jouw zoon of dochter laat iets zien dat je niet fijn vindt en jij reageert vanuit je eigen pijn. Dit noem je ‘spiegelen’.

In de sessie richt ik me wel op de problemen van het kind maar ik werk met jou, als ouder.

Je zult zien: verander je jezelf, dan verandert je kind met je mee.

'Praten helpt niet voor mij'

Stem af op een ander kanaal.

De Grote Schoonmaak

In deze sessie omzeil je het hoofd, stem je direct af op de intelligentie van het lichaam en zoek je de antwoorden op de enige plek waar ze te vinden zijn: in jezelf.

Dit is een prettige methode om alles wat je dwarszit op te sporen en op te ruimen. Je gaat in één keer naar de kern en maakt korte metten met gevoelens en gedachten die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn.

'Mijn hoofd staat nooit stil'

Maak contact met je gevoel.

De Reis naar Binnen

Voor mensen die vastzitten en bijna niet bij hun gevoel kunnen komen. In deze sessie ontdek je dingen die je nog niet wist, of al was vergeten.

Je sluit je ogen, maakt contact met de intelligentie van je lichaam en boort daar een bron van oneindige wijsheid en kracht aan. Hierdoor sta je steviger, heb je meer energie en kun je je dromen verwezenlijken. Men ervaart het ook wel als ‘thuiskomen’.

'Iets blokkeert me, maar wat?'

Zoek een laagje dieper.

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Alles wat je meemaakt in je leven, blijft bewaard. In je hoofd, maar ook op een dieper niveau. Slechts 5% van wat we denken en doen, komt voort uit het bewuste denken. De overige 95% wordt aangestuurd vanuit ons onbewuste.

Als je op zoek bent naar antwoorden, kun je dus maar beter gaan zoeken in die diepere laag! Dit is dan ook precies wat NEI-therapie doet.

'Ik kan niet vergeven en vergeten'

Vind uit wat je nog in de weg staat.

Vergeving

Vergeving is zeker niet hetzelfde als goedkeuren wat iemand je heeft aangedaan. Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. Door niet te vergeven, blijft jouw kostbare energie naar de ander weglekken. Zo blijf je aan de ander verbonden en dat is juíst wat je niet wilt.

Zoek uit wat échte vergeving in de weg staat en laat de de situatie (en de dader) eindelijk los.

Tarieven 2020:

EFT-traject

375,-Incl. € 65,08 BTW
  • ‘Ik wil me weer vrij voelen’

Kort, maar intensief traject

595,-Incl. € 103,26 BTW
  • ‘Ik ga nu écht doorpakken’

Verdiepingstraject

875,-Incl. € 151,86 BTW
  • ‘Ik word een heel ander persoon: mezelf’
Contact opnemen